Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 5, 2015

ESP shaklee

ESP SHAKLEE 


Assalamualaikum w.b.t.. & selamat petang ;)

Haiiii !! Lame xjumpa!!!! kan! ahaxx!! 
ape kabor adek kakak sekalian... I kat sini alhamdulillah.. sehat..

Pd hari sabtu yang indah ni, kat kl baru lepas hujan uolss. So nyaman damai la disini..
heee..

Pekena pulak nasik panas ayam goreng sambal belacan.. fuhh memey marvelous ok! 


Hari ni akak rase akak nk citer sikit pasal ESP.

YA.. ESP SHAKLEE..



Q1: ESP tu apa?

Energizing Soy Protein

Q2: ESP tu daripada sumber mana?

ESP ni adalah protein yang diisolate daripada soya, yang rendah lemak, free-cholesterol, dan lengkap dengan 9-amino acid.
(maknanya ia adalah dari bahan semulajadi) (natural product-based)


Q3: ESP ni untuk kegunaan apa?

ESP digunakan untuk pelbagai tujuan:-

1# Bagi semua yang sibuk bekerja seharian di office, jaga anak, pergi sana pergi sini. ESP sesuai digunakan untuk mendapat tenaga tambahan yang memberikan badan kekal cergas dan aktif

2# Bagi wanita yang sedang menyusukan anak, ESP membantu memperbanyakkan dan menambahkan susu.

Tetapi jangan lupa konsep supply dan demand ya. Ia perlu diselarikan dengan penggunaan ESP ni. 

(Konsep supply dan demand:- Penyususan yang konsisten dari ibu & stimulasi dari baby anda ketika menyusu. Lebih banyak penyusuan dilakuakan, lebih banyak susu dihasilkan. So, walaupun baby anda xnak minum susu pada ketika itu, jgn skip pengepaman susu!)




#3 Bagi menjaga kesihatan kulit muka dan badan, ESP digunakan untuk membantu menghilangkan kulit yang berkusam, berjerawat dan berjeragat menjadikan kulit muka anda halus mulus dan gebus mulus gitu .. ;p

#4 ESP sangat sesuai digunakan bagi wanita yang ingin menguruskan badan kerana ia memberikan rasa kenyang kepasa si penggemar ESP dan dapat mengurangkan pengambilan makanan yang berat2. :)

Q4: Macam mana nak minum ESP?

Anda boleh mengambil ESP dengan membancuh bersama air suam, air sejuk, susu, milo, juices dan apa-apa shj minuman kegemaran anda. Tetapi tidak kepada minuman berasaskan kaffein ya!)




Q5: Jika anda penggemar coffee (SEPERTI SAYA!!) 
tak boleh ambil ESP la????

Jawapannya: MESTILAH BOLEH!!! ^_^

Ok caranya mudah sahaja.. 

Kalau kita ambil kaffein pagi, kita boleh ambil ESP petang dan malam.
Kalau ambil kaffein petang, kita boleh ambil ESP pagi dan malam.
Kalau kita ambil kaffein malam (hurmmmm.. cane nak tido ni.. ;)) kita boleh ambil ESP pagi dan petang... 

Jarakkan peminuman ESP anda 5-6 jam selepas / sebelum coffee.. Senang kan!!!!

Dan jangan lupa, minum air putih/mineral/masak/kosong secukupnya
(keperluan air putih boleh dikira mengikut berat badan anda ^_^)


Q6: Macam mana nak order ESP? 

Anda boleh hubungi saya dan dapatkan konsultasi pecuma dari saya ^_^.

COD percuma disekitar Kuala Lumpur, Wangsa Maju, Gombak, Sri Rampai, Setapak Jaya 


Pengeposan mengambil masa 1-4 hari InsyaAllah 



Boleh hubungi/w.a/msg saya di 012-9043316
SYAI & AFIQ







Friday, June 14, 2013

My first time ..

Testing testing ...

Agak2 jadik x ek ..

Bismillahirrahmanirrahim ....

Weeee~~~~

Sunday, April 21, 2013

Sighhh ......



Haihhhh ...

Spoiled betul la ...






Latihan Vokal




title x boleh blah kannn ;p 

weeee~~ rindu la kat blog niii... ^_^

Well well ,,, 
kali ni rajin pulak nak update blog .. kannn ..
sbb apee ??! sebab nnt i ade pesaing la.. muahahahahahahaaaa.. siape?? ade la uollss.. dia tu ofismate i.. baru nak berjinak2 dgn blog kate nyerrr.. kekekekke ,,
kalau la budak tu bace,, mesti kena gelak ,, kikikikuu..


So .. berbalik kpd latihan vokal..
kat mane i belatih??? mahal x??? 

jawapan nyerr...
kalau org lain dok blatih kat redbox,, kat toilet,, 
but not me.. 
 i belatih kat dapur je uolss...
free of charge!  ;p

aktiviti ni mmg aktiviti tetap every weekend,, lagi2 bile bubu i tu xbangun lagi.. memang berdangdut la i kat dapor tu.. kah3..Seronokkk! i sukee!!

tp sile jgn buat selagi korang xkawen,, nnt dapat suami yg tua ek?? hahahah ,, 
alah tu sume nenek2 kite je yg cakap gitu  
karut je lah.. tp i tak jamin tauuuuu ngeeee,,  
kalau dpt jgk,, tu maksud nyerrr.. J.O.D.O.H !!!!
 


sambil dok mop2 lantai .. 
sambil dok potong2 bawang ..
sambil dok basuh beras .. 
i practice la... weeeee~~~


instrument yg perlu ado :-

1. MP3

i punye yg kaler pinkish tuuu ,,

 2. Apron 

Apron ni utk ltk MP3 .. kalau baju xde poket,, ini la tujuan utama... n boleh menghalang baju kite kotor dari tepercik sambal.. muhahahah


 3. Suara [ muahahahaa ]

DCT?? knp tibe2 kak siti pulak ?? sbb.. suami sy kate,, suare sy mcm siti nurhalizaaaa.. muahahahahhahaa.. sile jgn muntah ... ;p






lagu yang terhangat pd time ni goessss toooo :-


weeeeee .. aku suke bebenorrrr lagu ni skrg .. 




Saturday, April 13, 2013

Tudung Natasha Exclusive 2 Layer Chokish
  
To order, please PM your details
(Name, Code, Address, Email & Phone No.)

Booking Valid for 24 Hours ONLY
1st Pay 1st Serve Basis

*Free postage frm14/4/2013 until 17/4/2013
GRAB NOW!

PM your details to:
Email : shyfiq@gmail.com
Whatsapp : 012-2254814

Code : Nat 2 Layer A001
Material : Chiffon
Price : RM 45.00 (Including postage frm14/4/2013-17/4/2013)
Available size : M
Code : Nat 2 Layer A002
Material : Chiffon
Price : RM 45.00 (Including postage frm14/4/2013-17/4/2013)
Available size : M

Code : Nat 2 Layer A003
Material : Chiffon
Price : RM 45.00 (Including postage frm14/4/2013-17/4/2013)
Available size : M

Code : Nat 2 Layer A004
Material : Chiffon
Price : RM 45.00 (Including postage frm14/4/2013-17/4/2013)
Available size : M

Code : Nat 2 Layer A005
Material : Chiffon
Price : RM 45.00 (Including postage frm14/4/2013-17/4/2013)
Available size : M

Code : Nat 2 Layer A006
Material : Chiffon
Price : RM 45.00 (Including postage frm14/4/2013-17/4/2013)
Available size : M

Code : Nat 2 Layer A007
Material : Chiffon
Price : RM 45.00 (Including postage frm14/4/2013-17/4/2013)
Available size : M

 *Brooch is not include
 

Friday, January 4, 2013

:(


 
Salam my dear friends...

Dah lame x update blog ni.. kesiannn chokishh...

tup tup dah masuk tahun baru dh ...

sepanjang 2012 ni memang diakui banyak sangat dugaan yg menimpa me and my family...

and perkara yang paling besar ialah kehilangan 
my little baby Muhammad Nur Iman...

sedihhh sangat.... :(





Bye 2012





BYE BYE 2012 .....



May 2013 brings more barakah in our life..



WELCOME 2013 .....







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...