Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 27, 2011

GUMUKS @ MONTEL @ CHUBBY ROMANTIIK!! ???

HUSBAND YANG GUMUKS @ MONTEL @ CHUBBY NI SANGAT ROMANTIIK!! ???



uolss penah dengar x pepatah ni????
<ayat ni blh consider pepatah ke ek?? hakhak.. 
layan je lah.. >


BETUL KE?? 

atau hanye lah rekaan semate2????


haaaa.. 

kalau nk tau kena lah cuba dulu,,


balik nanti, cuba korang gumukss kan husband korang yg selim melim tu.. 

kasik mkn bnyk2 siket,, 
<tp jgn smpai obes pulek!! >

and then,, test power,,


adekah betul dakwaan mereka2 ini???



<my point of view : 
husband sy romantik la jgk even die xlah gumuks sgt.. <romantikk kerr!! ;p> 

eh tp die chubby juge!! 
so mungkin pepatah ni betul!! or mungkin juge salah!! 
entah! haha.. >



so what yours?? 
CHill!! =)



si montel!!!!! ahax!!!

Sunday, October 23, 2011

PENING!!




HARI NI MAK METUA SAYE NAK DATANG!!!


NAK MASAK APE NI??????????


ANY SUGGESTION????


SIMPLE2 JER BUT NICE...


pENinggg...


suasana di ofis

suasana di pagi hari ini : aman

suasana sebelum hari ini : aman damai

suasana sebelum sebelum hari ini : aman sentosa

suasana sebelum sebelum sebelum hari ini : x aman



falling in love version

haluuuu...

chokish nak mengubat hati yg lara ni.....

so bkk youtube ternampak la lagu baru ct nurhaliza...

ala.. lagu baru die tu,, falling in love.... 

so any comment???????

korg mesti ade banyak komen kannn... mak tauuuu!! hahhaaha...

welll,, abt the pronunciation nothing much to say..

need to improve more!

tapi 4 me,,, lagu ni ok,, not bad,, i loike...

chokish ade jumpe beberape version of this song.. 

come have a look....



official video
tp i think,, yg ni blm really2 officially vid.. maybe ade yg lain kot. .
juz wait and c ..


remix version
video






madhuri dixit version... hahaha...
cool okehh.. u shud watch this..



senada and seirama kn ct and madhuri dixit menari,, wakakakaka



mostly ni sume keje si 'fan' yg xdok keje...
tp best utk hiburan dihari mnggu...






malasnyer... 
esok koje.. duhhh..
kene mengadap muke org yg xbest utk dipandang di hari isnin... and di hari2 lain juge...
spoil the mood..
*_*!!

Saturday, October 22, 2011

.....






jangan ambik kesempatan terhadap diriku..








i just hate it..












thanx..

Friday, October 21, 2011

Moninggg uolssss!!!
ape kabar org2 disana??
hopefully sihat2 and gumuks2 belake.. ahax!!!

dah lame bebeno xhupdate blog kesygn ku sampaikan miss ongy dh rindu2 kat i ahax!!!
i lap u so sterong la miss ongy!!!

hari ni nak cite something skit ttntang buku yg baru beli dh lame beli
<tp xpenah berbukak2>..
dah berhabuk dah pon ...
hopefully pas update ni,, rajin la nk membuat nyer yak ... kah3..

so this is the book.......

microwaves cooking cakes and desserts


35 easy to follow recipies!! (easy la sgt knnn,, hak3..)
well,, i xtry lg,,
myb nxt week nk try kot,,


nasib ade microwaves hadiah dari my beloved frens for my wedding..
mmg sgt bergune m/waves ni kpd diriku yg begitu beharga ini,,,
thanks guys!!

seswai untuk si pemalas  


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...