Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 28, 2011

frust di akhir ramadhan



salah ke kalau ak nak berbakti???
salah ke kalau ak nk jalan kan tgjwb???
xboleh ke kalau ak nk bt dgn air tgn ak sndiri???
nnt biler ak dh xde nnt,, atleast ade benda yg blh di kenang...
knpe bt mcm ak xreti ape2???



feel like a loser... 


sad...
totally sad...
depressed sad....


sumpah sedeyh...

Friday, August 26, 2011

mood raye sudah mari!!

gambo ihsan pkcik google


wahhhhh...
diam xdiam tinggal beberape hari je lg nk raye kn u ols!!! 
akak dh xsabar nk cuti nii.....
so ape persiapan korg ek???
knfirm2 korg sume dh beli baju raye kan..
kalau x,, xkan la jalan tar,, sogo ,, jusco,, carefour, penuh sesak dgn org,, 
korg la tu yg dok borong sampai kayer raye all the businessman and women ...
tersengih je depa dok kire duit tu ha...

baju mmg la dh beli kn,,,
tp biler korang nk g basuh nyer??? nanti jgn basuh last mnt,,
esok nk raye xkering,, haaa nangiss mak nyah!!!
jgn bt pasal nokkk....
kang kalau hangpa pakai baju xbasuh plak kang habis naik kurap2 bagai..
tadi pn akak dh siap basuh 5helai baju <include bju molayu mr.apek>..
mule2 basuh tgn la kan,, lpas 3 4 kali pakai,, knfirm i campak dlm washer machine,,,
muahahahaha..

moral of the story : sile basuh baju awal2..

Thursday, August 25, 2011

mc lg!!


disebabkan kaki i kene lenyek smlm,,
dr. pn kasik la i mc arini kan uolss tanpe i buat2 muke sakit pn tau...
terkesima kejap,, kalau x,, bkn maen lg aku bt2 muke sakit kan. .
hahahhahaahahhaah....


tayar yang durjana!!!!

sbnrnyer,, bukan nyer xmo amek mc ni,, tp disbbkan aritu dh amek 19hr mc 
<mc tulen dari HKL okeh>
tu yg mcm xsedappppp je nk mc lg kan...
then call la my senior lady pn.young...
die kate,, 
'' haihh.. mesti la u kne mc,, skrg mmg la xbengkak lg,, 
esok sure kaki u bengkak punyer...''
brape hr u dpt mc??? 1day jer??? aiyoo.. knpe die xsambung smp monday??""

wahhh pn.young ni.. mlampao smpai mcm smpai isnin kan,, 
tp best jugak sbnr nyer.. muahaahahah


mode : still bengkak2 n sengal2

lenyek tayar kreta





korangggggg!!!!
jari2 kaki ku yg cumil ini kene lenyek ngn tyr kete kat bazar td!!!
kete mecedes plak tuuu..
besar n berat...
nasib xpatah tulang2 ku ini.....
sedih u olll..
i siap nangis2 kat bazar td tauuu... maluuuu....

tp yg hebat nyer,, pakcik2 kat bazar tu mcm nk belasah je mamat tu..
lagi2 bkn warganegare m'sia... 
mamat tu ialah mamat pakistan yg merangkap businessman kat kedai tekstile kat dpn mydin jln tar tu ha...
siap die soh ak pg sane ,, nanti die bg chokish 5 helai kain baju kurung f.o.c lg...
igt kesakitan chokish blh hlg dgn sekelip mate la bile ko nk kasik kain baju kurung tu kan...
geram kejap...

tp xpe,, nnt dh sihat bru blh pg,, kite tuntut!! hahahahah

mode : bengkak dlm kesengalan.. T_T

Wednesday, August 24, 2011

jadual perjalanan balik kampung dari PLUS!!

haaaaaaaaa....
sape2 yang nak balik kampung tu,, baek korg ikot jadual ni...
or else semua org akan makan roti berbuku2 dengan jem stroberi sampai terberi beri dlm kete tu...

Tuesday, August 23, 2011

m.a.l.a.s


keadaan chokish kat ofis skrg!! 
sadis!! 
eh tp without that mug la ek.. ak posa insyaALLAH..  
AND oso w/out that headset... org ni operator kot... 
n ak berbaju kurung.. and oso bertudung.. oh..

malas nyer nk writing...
mood,, sile lah dtg,,
bos pn dh tnye...
lecturer ape tah lg...
bile nk siap tesis awk ni syaidatul???


nasib la ak dh keje....
tp kalau ak xkeje mayb dh siap kot tesis ni..
dh viva dh pn kot...
wawawawaww.....

sekian... T_T!!
mode : stresssss!!

woh lagi steressss ak nengok gambor nih.....

Sunday, August 21, 2011

blacklisted kah anda sbb xbyr ptptn??

assalamualaikum wbt rakan2 ku sekalian ...

1st2 skali,, kpd sape2 yg penah bt loan ptptn,,
cube korg check,, korg ni kena blacklist ke x,,
mane tau kot2 nk g umrah sat gi , kena cancel flight sbb korg ade hutang n di sahkan BLACKLISTed olh goment kite ni kn!!
ha x ke haru... xpasal2 meraung kite kat klia tu ha.. hahahaha..




so result nyer ape???

Nama Tuan/Puan TIDAK termasuk di dalam senarai hitam peminjam ingkar PTPTN yang tidak dibenarkan untuk ke luar negara.


fuhh,,, ok lega!!!

chokish cuakkk.. sb chokish xpenah bayor2 lg ptptn ni ha..
even 1 cent..
knpe chokish x bayor2 lg????? 

''ko dh pnjam tp ko xreti nk byr plak knn,,, 
''ni lah name nyer org yg xbesyukor!! ''
''ko xkesian kan ke kat student2 yg baru nk bt pnjaman,, '
''tp xdpt bt dwet sbb ko xbayor lg??? ''

oh sabor2!! 
bkn nyer chokish xmo byr.. 
sbb chokish baru dpt koje last 3 month.. so skang ni baru la nk byr.. 
dah stable siket kan..
ngeeeee....

''eh bkn ko dh grad since 2008 ker?? y take it so long??? kedek ko kan!!''

eh sabor2!! 
bwk bertendang bertenang...
bwk bertendang bertenang...
bkn chokish kedek.. TETAPI.. 
pas grad hariitu,, chokish smbung my mstr dgree plak.. 
so student lg kan,, mane nk ade dwet nk bayor nyer.. 
kire tangguh bayor la,, bkn nyer i xmo byr,, huhhuhkk..

sedih tau u olll ni kate chokish xmo bayor.. sad... T_T!!..

 

ha yg korg ni dh bayor ptptn a.k.a ptptipu ni ke blm????
walau mcm mne penipu skali pn si ptptipu ni,, kite kene bayor jugekk nokkkk...

ingat lahh....

Diriwayatkan daripada Abu Hurairah bahawa Rasulullah bersabda, maksudnya: 
 “Sesiapa yang mengambil harta orang lain (berhutang) dan berniat akan membayarnya, maka Allah akan menunaikan niatnya itu. Tetapi sesiapa mengambilnya dengan niat akan membinasakannya (dengan tidak membayar), maka Allah akan membinasakannya.” (Hadis riwayat al-Bukhari)



Sebab.. dulu bunga die bnykkkk,, dorg turunkan sampai 1% dgn ujrah,, 
chokish pnjam 21k n kena byr 24k.. so tmbh lg 4k..
sakit kott nk membayor nyer,,, sad.. T_T!!


 
what about JPA???


tahukah anda JPA ini adlh free n xpyh byr balik???
tahukah anda brp yg dorg dpt utk 1sem????

mmg masyuk giler okehhh....
chokish jelez dgn adik chokish,, dh la 1 sem dpt 5k... xpyh bayor plak tuh... 
mmg sgt heaven !!
tp dorg kan pndai... mmg deserve lah kn..
eh deserve ker???? 
tp jgn igt bdk ptptipu ni xpndai tau... 
kadang2 lg pndai dr bdk jpa.. saje nk low profile...
<tetttttt... kuar topik dh ni... T_T>
ape lg.. jom la kite mengepaw mereka... 
wakaakakakaa..



 

 cube korg byg kan studnt uitm plak.. 
<sory dearest uitm'ans ,, jgn terase,,, ^_~> 
yuran ciput je rm400++ ,, x mcm ipta laen 1k++... 
tp dpt scholar 5k... 


fuhh.. 
mmg truly heaven lah!!! 
persoalan nyer,, kemana kah duit itu disalur kan?? 
haaaaaaa.. pandai2 la bro... 
kalau boros merana,, kalau jimat,, mmg kaya raya.. 
kate uolss ni bdk2 pandai kan,, so lu pikir la sendirii yer.. wawawawawa





Wednesday, August 17, 2011

nuzul quran

hari ni selangor, kelantan, tengganu, & kedah cuti..
cuti untuk ape??
cuti untuk menyambut hari nuzul quran...

mcm mne mrk menyambut hari nuzul quran?
ape ek yg dorg buat time cuti ni???
mesti mereka dapat membaca al-quran seharian...
alangkah bahagia nya...

dah la bace quran sehari suntukk,, dlm bln posa plak tu...
besar ganjarannya....
 subhanallah...

jeles2...




“Bulan Ramadhan, bulan yang di dalamnya diturunkan (permulaan) Al-Quran sebagai petunjuk bagi manusia
dan penjelasan mengenai petunjuk itu serta pembeza (antara yang haq dan yang bathil)” 
[TMQ al-Baqarah (2):185].



mari jadikan al quran sebagai amalan dalam hidup kite.. 
dengan membaca al quran,, jiwa kite akan sentiasa tenang dan hati kite akan sentiase terang.. 
bila hati sudah terang,, kita akan lancar mengalunkan ayat2 alquran sehingga boleh melagukan ayat al quran dengan baik sekali..
bile kite sudah lancar,, kite akan addicted utk terus membaca, membaca dan terus membaca krn ia akan mnjadi habit utk selama2 nya.. 

percaya lah... :)

wallahualam..

Tuesday, August 16, 2011

tazkirah




tengok imam muda tu,,
pandai mereka membaca al-quran,, pandai mengeluarkan nas2 dan hadis2 Allah.. beruntungnya kalau kita mendapat anak yg soleh mcm ni yer bang...
sejuk perut sy mengandungkan mereka... alangkah bahagia nya...




pernahkah anda berfikiran begitu???????


jika kita sudah berfikiran begitu,, apetah lagi ibu bapa kita yang tlh membesarkan kita... melayan kerenah kita dan berpenat lelah untuk kita.. mereka juga mengharap kan kita untuk menjadi seperti imam muda.... adakah kite akan menghampakan mereka??? sanggup kah kite melihat mereka terseksa didalam kubur???? tidak mahukah kite membantu mereka???? xterkesan kah dihati kite utk meringankan beban mereka sedang kan kite telah tahu,, anak soleh boleh membantu mereka???

Kenapa dari susunan ini, anak yang soleh terletak di tempat ke 3?
susunan apa???? jom kita tgk hadis dibawah..



Dari Abu Hurairah r.a. bahawa Nabi Muhammad s.a.w. bersabda: 


"Apabila seorang manusia mati, putuslah (tulisan pahala) amalan (setakat itu) 

Kecuali tiga perkara (yang akan berlanjutan tulisan pahalanya) iaitu sedekah jariah atau 

ilmu memberi kepada yang faedah orang lain atau anak yang soleh yang berdoa untuknya."



Ini kerana bukan semua orang boleh mendapatkan anak yang soleh. Ada orang tidak berkahwin, dari mana datangnya anak yang soleh? Ada orang berkahwin, tetapi tidak dapat anak. Ada yang dapat anak, tetapi belum tentu menjadi anak yang soleh.

Maka, jangan lah khuatir tentang bekalan pahala bagi sesiapa yang tidak mempunyai zuriat,, kerana banyak pahala boleh diraih melalui amal jariah.. Selama mana dan selagi mana harta benda ini diguna pakai oleh orang lain selama itulah seseorang yang mewaqafkannya secara ikhlas kerana Allah SWT akan mendapat pahala yang berterusan kepadanya.


anak2,, rakan2,, .. ambillah masa ,, ambillah peluang sementara ada,, bagi kite mencari jawapan bg setiap persoalan.... tdk mahukah kite membantu ibu bapa kite di alam barzakh sane??? tdk mahu kah kite mengharapkan anak2 kite juga meringan kan beban kite selepas mati nya kite nanti????? mari kite renung2 kan.....

wallahualam...
 

Sunday, August 14, 2011

giler tdung online...

semenjak pantang ni,, 
rase xlarat nk jejak kan kaki je kat jln TAR tu..
rugi la mkcik2, pkcik2, abg2, kakak2 kat jln tar tu sbb kehlgan pemboros tegar tahun ni.. hahhahahaha

so disebabkn risau xde tudung rayer.. n bju raye..
chokish pn sgt aktif bkk mate luas2 carik baju n tdung on9...
disebabkn ade on9 banking,, sonok benor rse nyer mmbuang dwet..

hanye klik!! n tgu TAC .. tup2.. siap!!
lg2 biler dgr goment nk bg ''dwet rayer'' half gaji kn.. 
wahhhh.. lg sonok ngamok nyer...  muhhahhaahah
astaghfirullahalazimmmmmmmmmmmmmmmm....

korg tau ak suke membuang dwet kat web mane????
ak suke sgt bersopink kat http://www.onlinehijab.com/
aritu 2 kali mak beli tdung nyah,... kekekek
nk tau i beli tudung ape?????? jom tgk!

hijab syria rose....
chokish beli 2 kaler.. 1 dark purple.. 1 black.. hhehehe



tibe2 2 hr lps tu die update tdung baru plak kn.. nmpk mcm lawaaaaaaaa.. n chokish pn tnyer la mr. apek... 
''b nk beli lg 1 blhhhh????????? '' die jwp.. ''beli la labuuuuuu'' ...... kkekekekeke .. chokish pn tnpa mmbuang karen ,, order 1 lg tdung.. ngahahahahahah


hijab instant cotton hanna
i choose this kaler.. :)




mayb la ade disadvantage nyer kalau bli on9 ni,, 

1 >>>> sbb kite xdpt try n xdpt rase material nyer.. tawakal ajo lah,, tp incase product tu rosak,, we can return and change it back to the tuan tanah la kn,, hopefully yg the new one tu memuaskan hati kite.. 

2>>>>> mostly price is not include postage.. kene la tmbah 5 - 6 hengget.. tp kalau nk diikot kan,, ko pg beli tiket nek tren pn same jgk 5-6 hengget.. sbb tu ske beli more than 1,,, save la jugakk.. KOT!

i suke onlinehijab ni,, sbb penghantaran die pantas,, cpt,,, laju,,  dan DOT DOT DOT. .. n product die pn mmg best!!! die cpt sbb die pkai Gdex kot!! and i loikeeeee.. xpyh tguu lame mcm sesetengah on9 butique yg lain.. (sbb dorg pkai poslaju kot).. hohohoh.. 

ni nk crik jubah plak.. i'll become jubah lover's skrg ni.. ngeeeee... sape2 yg ade suggestion  web utk jubah,, bleh bgtau kat chokish k!!!! 

daaaa.. c u soonn...

Thursday, August 11, 2011

masuk OT... bkn overtime.. tp operation theatre..

hari tu chokish pregnant,,
(kandungan 6wks)
(tahu pregnant 2wks b4 nk posa)
keinginan nak membeli baju raye mmg xde...
xterfikir langsung...

sebab ape?????
sbb asyik dok muntah xbenti,,, 
tgk makanan muntah,, 
bau makanan muntah,, 
fikir pasal makanan poonnn blh muntah..


badan lesu.. xbermaya.. asyik nk meringkok dlm penjara atas katil jer...
last2 admit hospital ,, doc kate hyperemesis teruk ni,, doc kasik 7-8 pine saline... 
hah lega... 






terbaring tergolek la ak ateh katil hospital.. wuuu sedeyh sbb hubby xleh teman.. admitted kat ward gynae kn... lelaki xleh jage... mlm tu pg scan kat perot tgk keadaan baby... bile dr. cek... dr.scan.. tibe2 die kate janin xnampak.. nampak kantung jerrrrr... oh xpe.. esok die kate die nk cek lg skali.. in different position.. iaitu cek kat bwh.. T.T.. esk dr. cek lg.. and xnmpk jgk.. oh.. mcm mne ni. hurmm.. dr. kate xpe.. kite try tggu 2weeks lg.. mayb fetus tu xnmpk lg ni.. kate dr.UD44 tersebut.. ok lega...

tibe2 pg esok plak... specialist dtg.. die kate die nk scan sndiri lg skali... hurmmmm... ak cuak doh.. bedebor rase..... dr. sah kan,, janin ak mmg xterbentu,, kantung dh bsr spttutnya janin akan namp.. even tggu 2weeks pn xkn ade. u mgkin akan bleeding sbb kantung tu akan luruh in 2 to 3wks.. 

hah?? aku bengong2... xpecaye.. kan ak pregnant ni.. muntah2 bagai... xkan baby xterbentukk plak.... ak xpecaya.. dr. kate mmg ade kes mcm tu... the fetus didnt develop bcoz a lot of factor... antara nya... xckp nutrein,, rahim x kuat,, n more..


aku sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... T_T
 




..sumber pic dr google...
keyword: ultrasound at 6weeks.  

utk sape2 yg xpernah tgk pic scan mcm ak ni.. dlm bulat besar tu ade bulat kecik kn?? 
bulat bsr : kantung
bulat kecik: janin/ fetus/ embrio 
n bile ak tgk ultrasound yg ak punyer tu,, ak sndiri pn xnmpk ape2 dlm kantung tu.. huhuhu
sedih kn .. sedih kn..





and

dr. bg option...
1 : u nak kite cuci kan ke
2 : or u nak tggu kantung tu luruh sendiri

ak still bengong2,, tgh sedih,,, ive lost my baby.... my 1st ever baby...  


(mst cumil bby ni.. sbb die degil kasik mummy die muntah mcm org giler)

ak  jwp : i should discuss it wit my husband dulu doc..
dr. jwp : ok sure . nnt bg kite jwpn ,, kite proceed...

ak pn call la 1kampung... my hubby,, my mummy in law,, my mkcik mkcik,,,  dorg kate xpe,, xde rezeki lg,, try lg nnt,, skrg,, cuci dlu.. takut kena infection plk nnt... ok ak redha,, ak pasrah....


esok nyer ak pn cuci la rahim ni... DNC name nyer.... masuk OT.. suasana die btl2 mcm dlm tv tu... 
ade lampu besar bulat2...



ade org2 biru ttp mulut gune mask yg mnakutkan... (drg peramah je sbnr nyer ;p)


barang2 nk mencungkil.... T_T

yg ni ak xnmpk pn.. ak byg kn ajerr... hikhik..


dr.soh ak mengucap bnyk2.. serammmm dowhhhhhh...

lepas tu ak dibius.. 1 whole body.. general bius kate nyer... pengsan.. kejap je dh tsedar.. ak rase bru 2 mnt ak pengsan kot.. cepat nyer.. hahha. tu lah penangan bius... huhuhu


so begitu la cerite ak bln lps... n skrg berpantang.. tp mcm org yg xpantang.. main belasah je.. ye la.. mne ade org tua nk jge ak.. kalau mak ak msh hdup,, mst die riuh jge ak... kate ni xleh mkn,, tu xleh mkn... so skang husband ak je la yg jdk mngsa... die senang je.. telur kn protein ,, so blh mkn.. ayam xgatal kot,, ce mkn,, ce mkn... haha.. 

anyway.. i love my hubby so much.. xputus2 die jge sy.. thanks dear... 






jeles nyer tgk org pg honeymoon....





nangis.... 

alololololo....

lentik sgt mate ko kan....

smbil air hidung meleleh....
yukssss! oh my!!!!

sekian....

Wednesday, August 10, 2011

11 ramadhan

25 thn yg lalu....

tanggal 11 ramadhan...
bersamaan 20 may 1986...

syaidatul selamat dilahir kan didunia....
dengan harapan menjadi anak yg solehah kpd kedua ibu bapa nya.... :)

mcm anak mat salleh puler.. <hanya  sekadar hiasan.. kihkihkih>

selamat hari lahir syaidatul... :)


wish utk diri sendiri.. otai kn.. :) ngeeeee


Tuesday, August 9, 2011

no title

name je org bandar .. 

tapi mknan org bandar pn xpenah makan!!!!!!





adehh... tercalar hati ku......

menusuk sampai tulang belakang.... T.T

Monday, August 8, 2011

aku suke!

lagu menjerit yg ak paling suke buat mase ni 







goes tooo>>>>>>>>>










jom tgk video plak







even dh berbulan2 lagu ni femes,, 
tp ak still x bosan2 melalak!!!!!! 
aku suke aku suke!!


b nnt kite g melalak kat redbox plak eh!!!



doodle!!!


doodle!! 
sangat cumil kan!! korg pandai bt doodle?? 
ak xpandaii.. wuuu..
so smlm.. eh kelmarin...  gi la b.w carik2 page yg bt bisness doodle ni .. 
ramai yg pndai bt n cantik2 plak tu,,, cumiillll!! 



 
 
sumber gambar : google... 
<xberniat nk mencilok,, menciplak atau ape2 je lah,, hanye menunjukkan contoh2 doodle saje.. wuuuuuuuuuuu .. jgn sue sy>


dengan tgn gatal ni,, chokish pn glenya pi la tempah doodle kat blog ni darisinikebintangbintang

doodle2 kat sini pn cumil2 giler.. doodleliciouss

mr.hubby ckp.. 
''membazirrrr nyeerrr.. itu pn nk beli??? meh die bt kn!!''
erkk .. xtau la pulak die pandai bt kn! wawawa..
sang isteri ni jwp la,,,
''xpe la b,, ape slh nyer support member bt bisneess.. ngeeee..''
buat muke innocent ^_^


nk tgk hasil nyer??? jom!!
thanks tuan tanah!! doodle ini so cumil!!


Sunday, August 7, 2011

Assolah

;Kata-kata dari seorang kawan; 
Mampu bangun sahur pukul 5, 
tetapi gagal solat subuh jam 6
Mampu tahan diri 13-14 jam berpuasa, 
tetapi gagal solat zohor asar 10 minit
Boleh berjalan sejam di bazar 
tetapi gagal maghrib 5 minit
 solat sunat muakkad (terawih) penuh 
tetapi isyak yg wajib itu sering di tinggalkan.
Wallahul'azim. 
Hentikanlah perbuatan yg dimurkai, pelik, lg celaru ini. 
Sy sudah menyaksikannya sjk zmn belajar lg T_T. 
(Pesanan untuk diri sendiri dan masyarakat)..
Nauzubillah~

 
Allah memerintahkan hamba-hamba-Nya yang beriman supaya melaksanakan Islam secara keseluruhannya. Firman Allah yang bermaksud:  

Wahai orang-orang yang beriman! Masuklah kamu ke dalam agama Islam (dengan mematuhi) segala hukum-hukumnya; dan janganlah kamu menurut jejak langkah Syaitan; sesungguhnya Syaitan itu musuh bagi kamu yang terang nyata (al-Baqarah: 208).

Berkata Syeikh Ibnu Uthaimin; 
 “Jika kamu berpuasa tanpa mengerjakan solat, kami ingin menegaskan kepada kamu; sesungguhnya puasa kamu adalah batal/rosak, tidak sah, tidak memberi manfaat kepada kamu di sisi Allah dan tidak mendekatkan kamu kepadaNya…” (Fatawa Ulama’ Baladil-Haram, hlm. 198).


solat perkara pertama yang akan dinilai kelak. 
org yang tak solat sedekahlah berjuta amalan sedekah sekalipun, ia tidak akan diterima!



tau mcm mane cara nk bezakan berus bab1?!! sy tahu!!

panas !! panass !!! btl ke berus simplyct tu haram?? means mnggunakan bulu bab! kahh????
ohh payah nii.... even chokish xpenah beli makeup simply ct,, tp cleanser nyer ponah la den pakai.... ok jer cleanser nyer.... i loike! tp skrg ni bkn nyer berkaitan dg cleanser tu,, tp BERUS makeup nyer!!



haritu pg open day JABATAN KIMIA kat PJ tu.. and dorg ajar mcm mane nak bezakan samada berus tu berus bab! atau pn tidak!.... now meh chokish pulak ajar korg.. yg dh tau blh la refresh kan kot2 korg lupe... ngeee...


 

gambar ni merupakan pelbagai jenis bulu yg selalu digunakan dlm industri. Cube korg perhatikan disetiap hujung bulu2 tu... kalau korg tgk,, bulu yg last, no.10 tu, Hujung bulu ini mempuyai sifat yang unik iaitu hujungnya bercabang (split ends). tu lah bulu babi!! (dipanggil "Bristle" kerana bentuk mereka yang keras dan kasar). even korg potong bnyk kali pn,, stil die akan bercabang.. sng kn nk knl.. 

Allah telah memudahkan kita untuk knl halal haram,, terpulang kat hati kite nk meneliti atau pn nk amek ringan pasal hal halal dan haram ni... 

so nnt siape yg ade berus siti tu,, cube pg cek k!! nnt bgtau kat chokish,, bulu tu bercabang ke x ok..


cantik nyer u kalau bertudung kak ct oiii

so berkaitan dgn berus tu,, ini jwpn kak siti nurhaliza ku tersayang:::::::::

Apa yang berlaku di dalam konteks seperti yang tertera adalah tidak benar. Bulu yang dilaporkan di dalam lampiran tersebut BUKANLAH bulu berus yang terdapat di dalam produk SimplySiti tetapi hanyalah berus yang terlibat di dalam kerja pembersihan di kawasan kilang dan kerja-kerja menyamak dan penyucian menurut syarak telahpun dilakukan bagi memastikan tidak ada apa-apa langsung yang tidak suci terdapat di dalam premis kilang tersebut lagi sebelum proses pembuatan produk dilakukan di kilang tersebut.

Hanya yang terbaik untuk semua para pengguna maka Siti sanggup buat apa sahaja dan akan terus berusaha memperbaiki mana-mana kekurangan walaupun proses atau usaha itu mengambil masa dan kos yang lebih sedikit daripada proses yang biasa. Sekiranya sesuatu produk itu diragui kesuciannya, kami tidak akan menjual malahan akan menarik balik dari pasaran.



i lap u kak siti!!!

Saturday, August 6, 2011

macarons.....

sedap nyerrr macaron..


lame nyer xmakan.....
hazelnut + choc flavor
di order from my colleague kat ofis.. sdp2!



time2 posa ni mmg bnyk cobaann.. dugaann... 
pengidaman mcm org yg mengalami kehamilan...
tp mcm hangpa xtau... macarooooooon manisssss koottt!!!!
dh la manis mahaaallll plak tu.. wowowow.....
cantikkk kot kalau buat hantaran!!

tetapii.. macaroooooon yg 1 nii,,, lg sodappppp!!!


terliur.. terliurrrr!!!!!


selamat berbuka posaaaa!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...